Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCA. Als je het bestand wilt openen DCA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DisplayWrite Document IBM

Wat is een bestand DCA?

Tekstdocument gemaakt door DisplayWrite, een oude tekstverwerker voor IBM-pc's die is beëindigd. Sla documenttekst en basisformatering op. Kan worden omgezet in meer recente tekstverwerkingsformaten met behulp van WordPort.

DisplayWrite-documenten gebruiken ook de .RFT-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen DCA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCA openen

Andere problemen met een bestand DCA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCA:

  • het gekozen bestand DCA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand