Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCD. Als je het bestand wilt openen DCD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DesignCAD Drawing Format IMSI/Design

Wat is een bestand DCD?

2D of 3D tekening gecreëerd met DesignCAD, een basis CAD-programma dat is ontwikkeld door IMSI / Design. Wordt gebruikt voor het maken van architectonische en mechanische tekeningen. Kan van nu af worden ontworpen of gebouwd uit voorgeladen ontwerpen die bij de software zijn opgenomen.

Hoe een bestand openen DCD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCD openen

Andere problemen met een bestand DCD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCD:

  • het gekozen bestand DCD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand