Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCF. Als je het bestand wilt openen DCF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DRM Content Format Delivery Format Sony Ericsson

Wat is een bestand DCF?

Mediabestand gecodeerd met DRM (Digital Rights Management) kopieerbeveiliging. Gebruikt door sommige mobiele telefoons voor het opslaan van beveiligde ringtones, afbeeldingen, video's en andere mediaclips. Net als een .DM-bestand, maar het rechtenobject, waarmee de versleutelde gegevens kunnen worden afgespeeld, is in een apart bestand opgenomen.

Omdat DCF-bestanden in een beveiligd of "vergrendeld" -formaat zijn opgeslagen, kunnen ze gewoonlijk alleen worden geopend met een geautoriseerde DRM-compatibele mobiele telefoon.

Hoe een bestand openen DCF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCF openen

Andere problemen met een bestand DCF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCF:

  • het gekozen bestand DCF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand