Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCK. Als je het bestand wilt openen DCK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Resolume Deck Format Resolume

Wat is een bestand DCK?

Bestand gemaakt door Resolume, een programma dat gebruikt wordt om live audiovisuele optredens te creëren. Bevat een "deck", dat bestaat uit kanalen, die elk gebruik maken van visuele bronnen, zoals videoclips, flash animaties, live video feeds en rasterbeelden. Gebruikt om een ​​vooraf geconfigureerde verzameling visuele materialen en hun eigenschappen op te slaan.

Resolume laat gebruikers toe om met het deck te communiceren tijdens het spelen. DCK-bestanden worden meestal gemanipuleerd tijdens live optredens en nachtclubs door visuele jockeys.

Hoe een bestand openen DCK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCK openen

Andere problemen met een bestand DCK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCK:

  • het gekozen bestand DCK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand