Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCL. Als je het bestand wilt openen DCL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DumpSec Format Autodesk

Wat is een bestand DCL?

Aangepaste dialoog definitie bestand gebruikt door AutoCAD, een CAD-ontwerp en documentatie software applicatie. Bevat dialoogvensterinstellingen, zoals de titel, knoppen, tekst, lijstdozen en andere componenten. Typisch aangeduid door een applicatiecomponent, die het dialoogvenster toont om gebruikersinvoer te ontvangen.

DCL-bestanden worden opgeslagen in een gewoon tekstformaat en worden geschreven met de programmeertaal van de dialoogcontrole taal van de AutoCAD.

Hoe een bestand openen DCL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCL openen

Andere problemen met een bestand DCL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCL:

  • het gekozen bestand DCL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand