Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCMD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCMD. Als je het bestand wilt openen DCMD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCMD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DiskCatalogMaker Catalog Database Format Fujiwara Software

Wat is een bestand DCMD?

Miniatuur-geactiveerde catalogusbestandformaat gebruikt door DiskCatalogMaker, een bestandskatalogusprogramma voor Mac OS X. Bevat een database van bestanden die op meerdere discs zijn opgeslagen. Gecreëerd met DiskCatalogMaker 5.5 of hoger.

Een DCMD-catalogusbestand lijkt op een .DCM-catalogus, maar ondersteunt miniatuurafbeeldingen voor .GIF, .JPEG, .PNG, .MP3, .M4A en filmbestanden. DCMD-bestanden kunnen niet door DiskCatalogMaker 5.0 of eerder gelezen worden.

Hoe een bestand openen DCMD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCMD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCMD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCMD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCMD openen

Andere problemen met een bestand DCMD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCMD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCMD:

  • het gekozen bestand DCMD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCMD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCMD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand