Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCMF. Als je het bestand wilt openen DCMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DiskCatalogMaker Catalog Fujiwara Software

Wat is een bestand DCMF?

Catalogusbestand aangemaakt door DiskCatalogMaker, een toepassing voor discbestanden catalogi voor Mac OS X. Bevat een database van bestanden die op meerdere schijven zijn opgeslagen. Wordt gebruikt voor het opslaan van zoekbare informatie over een of meer discs.

Een DCMF-catalogusbestand lijkt op een .DCMD-catalogus, behalve dat het geen miniatuurafbeeldingen ondersteunt voor bitmapbeelden en videobestanden.

Een versie van DiskCatalogMaker is opgenomen in de Roxio Toast-schijfautoriseringssoftware. Het heet DiscCatalogMaker RE (Roxio Edition).

Hoe een bestand openen DCMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCMF openen

Andere problemen met een bestand DCMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCMF:

  • het gekozen bestand DCMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand