Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCP. Als je het bestand wilt openen DCP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Component Package Format Adobe Systems

Wat is een bestand DCP?

Digitaal negatief (DNG) cameraprofiel dat wordt gebruikt door Adobe-bewerkingsproducten, zoals Adobe Photoshop en Photoshop Lightroom. Bevat de eerste kleurweergave instellingen bij het importeren van een RAW digitale foto. Beschrijft de interpretatie van kleurinformatie voor digitale raw image data.

Adobe publiceert meerdere DNG-cameraprofielen op hun website. Deze profielen kunnen worden gebruikt voor het importeren van rauwe beelden van verschillende soorten digitale camera's. Aangepaste profielen kunnen worden gemaakt met behulp van Adobe's DNG Profile Editor, een gratis applicatie die beschikbaar is vanaf Adobe.

Veel RAW digitale beeldformaten kunnen worden omgezet in het .DNG-formaat, dat is een publiek beschikbare archiveringsstand ontwikkeld door Adobe Systems.

Hoe een bestand openen DCP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCP openen

Andere problemen met een bestand DCP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCP:

  • het gekozen bestand DCP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand