Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCPF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCPF. Als je het bestand wilt openen DCPF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCPF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio Disc Copier Project Format Sonic Solutions

Wat is een bestand DCPF?

Project bestand gemaakt door oudere versies van Roxio disc software. Bevat instellingen voor het kopiëren van een disc. Bevat de ingevoerde video-inhoud, het uitvoerschijfformaat en andere instellingen. Gebruikt voor het converteren en branden van schijven.

Roxio Creator ondersteunt nog steeds DCPF-bestanden via de bijgeleverde Roxio Video Copy & Convert-applicatie.

Hoe een bestand openen DCPF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCPF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCPF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCPF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCPF openen

Andere problemen met een bestand DCPF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCPF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCPF:

  • het gekozen bestand DCPF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCPF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCPF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand