Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCPR. Als je het bestand wilt openen DCPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop DNG Digital Negative Camera Profile Recipe Format Adobe Systems

Wat is een bestand DCPR?

Document gemaakt door DNG Profile Editor, een gratis Adobe-applicatie die wordt gebruikt voor het maken van .DCP digitale camera profielen. Opslaan van kleurentabellen, toonkurve en kleurmatrices die worden gebruikt om RAW-afbeeldingen te maken. Wordt gebruikt voor het opslaan, laden en bewerken van de eigenschappen van een cameraprofiel.

Nadat u een DCPR-bestand hebt opgeslagen in de DNG-profiel-editor, kunt u een DCP-bestand exporteren door File & rarr te selecteren. Exporteren. In dit proces wordt ook het "recept" genoemd. De resulterende DCP-bestanden kunnen worden gebruikt bij digitale fotobewerking toepassingen zoals Adobe Photoshop CS5 en Adobe Photoshop Lightroom 2.

Hoe een bestand openen DCPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCPR openen

Andere problemen met een bestand DCPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCPR:

  • het gekozen bestand DCPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand