Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DCU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DCU. Als je het bestand wilt openen DCU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DCU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Compiled Unit Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DCU?

Gecompileerde eenheid (.PAS) bestand. Typisch dezelfde naam als het broncode bestand, iE "source.Dcu" is de samengestelde versie van "source.Pas."

Hoe een bestand openen DCU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DCU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DCU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DCU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DCU openen

Andere problemen met een bestand DCU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DCU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DCU:

  • het gekozen bestand DCU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DCU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DCU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand