Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DDAT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DDAT. Als je het bestand wilt openen DDAT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DDAT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DivX Web Player Temporary Download Format DivX

Wat is een bestand DDAT?

Videobestand gemaakt door DivX Player, een videospelerprogramma. Bevat gedownloade video data in .AVI formaat. Wordt gebruikt als een tijdelijk bestand totdat een volledige video-download is voltooid, op welke tijd het wordt gewijzigd met de extensie ".Avi" en opgeslagen.

DDAT-bestanden, samen met .DMSK en .DINFO-bestanden, worden gebruikt om een ​​definitief AVI-videobestand te downloaden en te reconstrueren. DDAT-bestanden kunnen hernoemd worden met de extensie ".Avi" om een ​​gedeeltelijke video-download te spelen.

DDAT-, DMSK- en DINFO-bestanden gebruiken hetzelfde voornaam voor een bestandsnaam en worden opgeslagen in de map 'Tijdelijke gedownloade bestanden' van een DivX Player-installatie.

DivX-speler reserveert aanvankelijk de volledige definitieve DDAT-bestandsgrootte op de schijf bij het downloaden en vult het bestand op tijd in met de inhoud van het videobestand. Om deze reden kunnen onvolledige of gestopte downloads overdreven schijfruimte opnemen.

Hoe een bestand openen DDAT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DDAT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DDAT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DDAT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DDAT openen

Andere problemen met een bestand DDAT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DDAT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DDAT:

  • het gekozen bestand DDAT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DDAT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DDAT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand