Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DDB. Als je het bestand wilt openen DDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Device Dependent Bitmap Graphics Format Avid Technology

Wat is een bestand DDB?

Application support bestand gemaakt door Pro Tools, een digitale audio workstation (DAW) applicatie. Bevat toepassingsondersteuningsinformatie voor een audioproject en gebruikt de bestandsnaam volume.Ddb.

Digidesign is nu Avid Technology.

Hoe een bestand openen DDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DDB openen

Andere problemen met een bestand DDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DDB:

  • het gekozen bestand DDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand