Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DDC. Als je het bestand wilt openen DDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DDC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DivX Descriptor DVD Description Format Daren Softwares

Wat is een bestand DDC?

Fichier descriptor bestand dat beschrijvingen bevat van DivX-geformatteerde DVD-films. Inclusief informatie, zoals de filmoverzicht, duur, regisseur, acteurs, filmposter, enz.

Descriptor bestanden die zijn gemaakt door DivX Descriptor 2 gebruiken de .DDCX extensie.

Hoe een bestand openen DDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DDC openen

Andere problemen met een bestand DDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DDC:

  • het gekozen bestand DDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand