Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DDF. Als je het bestand wilt openen DDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Diamond Directive Format Microsoft

Wat is een bestand DDF?

Diamond Directive File (DDF) gebruikte eigenschappen om een ​​.CAB-bestand te comprimeren. Opgeslagen in een tekstformaat. Moet niet gewijzigd worden, tenzij dit nodig is.

DDF-bestanden worden niet in het resulterende CAB-bestand geplaatst. Ze beschrijven alleen instellingen voor het comprimeren van het resulterende CAB-bestand.

Hoe een bestand openen DDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DDF openen

Andere problemen met een bestand DDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DDF:

  • het gekozen bestand DDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand