Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DDL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DDL. Als je het bestand wilt openen DDL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DDL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SQL Data Definition Language Format N/A

Wat is een bestand DDL?

Database bestand dat is gemaakt in de Data Definitie Taal (DDL), een taal die wordt gebruikt voor het beschrijven van database schema's. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat opdrachten zoals CREATE, USE, ALTER en DROP. Vaak gebruikt voor het configureren van gegevensbronnen die worden gebruikt door data-driven applicaties.

DDL wordt beschouwd als een subset van de Structured Query Language (SQL).

Hoe een bestand openen DDL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DDL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DDL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DDL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DDL openen

Andere problemen met een bestand DDL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DDL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DDL:

  • het gekozen bestand DDL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DDL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DDL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand