Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DDP. Als je het bestand wilt openen DDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Diagram Page From Compiler Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DDP?

Ontwikkelaar bestand gemaakt door Delphi, een IDE vaak gebruikt voor het maken van Windows-programma's. Hiermee wordt een afbeeldingen weergegeven van afhankelijkheden tussen softwarecomponenten die worden ontwikkeld. Gemaakt door de Diagram Editor die bij Delphi versies 6 en 7 is opgenomen.

Hoe een bestand openen DDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DDP openen

Andere problemen met een bestand DDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DDP:

  • het gekozen bestand DDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand