Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DDT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DDT. Als je het bestand wilt openen DDT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DDT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Jill Of The Jungle Game Format Sports Interactive

Wat is een bestand DDT?

Gegevensbestand gebruikt door Football Manager, een spel waar spelers financiën, roosters en andere aspecten van voetbalteams beheren. Bevat eenvoudige tekstinstructies die de invoer voor voetballers en teams beschrijven.

DDT-bestanden worden gebruikt om de standaard game database uit te breiden voor het behouden en laden van aangepaste spelers in team rosters.

Spelers uit teams in niet-actieve competities worden meestal uitgelaten wanneer er een nieuw spel is gemaakt in Football Manager. Gebruik een DDT-bestand om deze spelers te behouden.

Hoe een bestand openen DDT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DDT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DDT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DDT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DDT openen

Andere problemen met een bestand DDT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DDT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DDT:

  • het gekozen bestand DDT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DDT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DDT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand