Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DEB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DEB. Als je het bestand wilt openen DEB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DEB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Debian Linux Package Format N/A

Wat is een bestand DEB?

Een DEB-bestand is een standaard Unix-archief dat twee verzonden of gzipped archieven bevat, een voor de besturingsinformatie van de installatie en een andere voor de werkelijke gegevens. DEB-bestanden worden meestal gebruikt voor software-installatiepakketten.

DEB-installatiebestanden worden gebruikt door meerdere versies van Linux, waaronder Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu en PCLinuxOS.

Hoe een bestand openen DEB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DEB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DEB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DEB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DEB openen

Andere problemen met een bestand DEB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DEB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DEB:

  • het gekozen bestand DEB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DEB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DEB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DEB
DEB naar 7-ZIPDEB naar 7-ZDEB naar 7ZDEB naar 7ZIPDEB naar PEADEB naar PKGDEB naar RPMDEB naar S7ZDEB naar SLPDEB naar TGZ