Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DECRYPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DECRYPT. Als je het bestand wilt openen DECRYPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DECRYPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 8 Decrypted ESD Format Microsoft

Wat is een bestand DECRYPT?

Bestand dat wordt gebruikt door Microsoft's Electronic Software Download (ESD) -technologie, een softwareproduct dat gebruikers helpt bij het installeren en upgraden van aangeschafte software online via de Microsoft-winkel. Wordt gebruikt als een tijdelijk bestand tijdens het installatieproces van de software.

Bij het upgraden naar Microsoft Windows 8 met behulp van de Windows 8 Upgrade Assistant, kunt u het DECRYPT-bestand vinden in de volgende directory:

C: Users [user] AppDataLocalMicrosoftWebSetupDownload

WinPayload.Esd.Decrypt - Een tijdelijke gedecodeerde versie van het WinPayload.Esd-bestand dat wordt gebruikt voor het upgraden van Windows op de lokale computer.

Hoe een bestand openen DECRYPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DECRYPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DECRYPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DECRYPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DECRYPT openen

Andere problemen met een bestand DECRYPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DECRYPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DECRYPT:

  • het gekozen bestand DECRYPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DECRYPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DECRYPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand