Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DED Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DED. Als je het bestand wilt openen DED, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DED

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dr. Engrave Document Format Roland

Wat is een bestand DED?

Document gemaakt door Dr. Engrave, een programma dat gebruikt wordt om gravures te ontwerpen voor nametags, nameplaten en prijzen. Bevat tekst en afbeeldingen, evenals de doelafmetingen. Ondersteunt raster- en vectorafbeeldingen, evenals Windows True Type-lettertypen. Kan worden gegraveerd met een compatibel Roland gravure apparaat.

Dr. Engrave is compatibel met diverse Roland gravure machines, waaronder de MPX-90, EGX-20, EGX-30, EGX-300, EGX-360 en EGX PRO. De software ondersteunt oorspronkelijk Windows 95, 98 en NT-platformen, maar bevat nu ondersteuning voor Windows 2000, XP en Vista.

Hoe een bestand openen DED?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DED niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DED lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DED associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DED openen

Andere problemen met een bestand DED

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DED bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DED:

  • het gekozen bestand DED is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DED met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DED bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand