Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DEK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DEK. Als je het bestand wilt openen DEK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DEK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Magic The Gathering Deck Format Wizards of the Coast

Wat is een bestand DEK?

Card deck bestand gebruikt door Magic: The Gathering Online (MTGO), een online kaartspel spel. Biedt een verzameling kaarten aan die een speelbaar deck vormen voor het spel. Gebruikt voor het opslaan van groepen kaarten voor verschillende races en soorten spellen.

DEK bestanden kunnen gemaakt worden met behulp van MTG Studio. Aangezien ze opgeslagen worden in een XML-formaat, kunnen ze ook worden bekeken met elke tekstverwerker, hoewel het niet wordt aanbevolen dat gebruikers deze bestanden handmatig wijzigen.

Hoe een bestand openen DEK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DEK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DEK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DEK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DEK openen

Andere problemen met een bestand DEK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DEK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DEK:

  • het gekozen bestand DEK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DEK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DEK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand