Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DEM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DEM. Als je het bestand wilt openen DEM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DEM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Recorded Game Format Valve

Wat is een bestand DEM?

Een DEM-bestand is een game replay bestand gemaakt door verschillende first-person shooter games en meest populair door Counter-Strike (ondersteund door de Valve's Source game engine). DEM-bestanden worden gebruikt om het perspectief van een speler op te nemen in een single- of multiplayer-spel, dat vervolgens met anderen kan worden gedeeld.

Als u een DEM-bestand tegen contrasten wilt spelen in Windows, plaatst u het eerst in de cstrike-installatie directory. Start vervolgens Counter-Strike en open het consolevenster. Typ in het consolevenster viewdemo demoname, waar "demoname" de bestandsnaam is zonder de extensie ".Dem".

DEM-bestanden worden ook gebruikt door Hexen II, Quake en Unreal Tournament. De bestanden kunnen echter alleen worden afgespeeld op het spel waarvoor de demo is gemaakt.

DEM-bestanden die zijn gemaakt door Source-enginespellen, zoals Counter-Strike, kunnen in VirtualDub worden geopend om de video-framesequentie te afspelen en op te nemen naar andere uitvoerformaten, zoals .AVI. Er is een grootte beperking van 2 GB voor AVI video's gemaakt door de bron motor van Valve. U kunt het Apple QuickTime-onderdeel installeren om de .H264-codec te coderen om de groottebeperking te vermijden.

Hoe een bestand openen DEM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DEM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DEM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DEM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DEM openen

Andere problemen met een bestand DEM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DEM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DEM:

  • het gekozen bestand DEM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DEM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DEM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand