Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DEP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DEP. Als je het bestand wilt openen DEP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DEP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Basic Setup Wizard Dependency Format Microsoft

Wat is een bestand DEP?

Bestand gebruikt door verschillende Windows-programma's of Windows-applicatiecomponenten. Bevat rijdtijdseisen voor een programma, zoals benodigde onderdelen of de namen van doelinstallatiebestanden en directories voor een installateur. Wordt vaak gebruikt voor het verklaren van afhankelijkheden voor productiviteitswerktuigen die geïntegreerd zijn met Microsoft Office.

DEP-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van de Microsoft Package and Deployment Wizard (PDW), die deel uitmaakt van het softwarepakket van Microsoft Office 2000 Developer.

Hoe een bestand openen DEP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DEP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DEP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DEP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DEP openen

Andere problemen met een bestand DEP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DEP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DEP:

  • het gekozen bestand DEP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DEP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DEP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand