Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DER. Als je het bestand wilt openen DER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DER Encoded Internet Security Certificate Format N/A

Wat is een bestand DER?

Digitale certificaatbestand gemaakt in het DER-formaat (Distinguished Encoding Rules). Bevat een binaire representatie van het certificaat. Gewoonlijk gebruikt voor het opslaan van X.509 certificaten in publieke cryptografie.

Alle standaard webbrowsers herkennen digitale certificaten die door veilige websites worden geleverd.

Hoe een bestand openen DER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DER openen

Andere problemen met een bestand DER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DER:

  • het gekozen bestand DER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand