Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DESC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DESC. Als je het bestand wilt openen DESC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DESC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Description Format Electronic Arts

Wat is een bestand DESC?

Game bestand dat wordt gebruikt door Battlefield 2, een first-person shooter in een moderne oorlogsvoering. Beschrijft een kaart met behulp van XML-opmaak en bevat een verwijzing naar de kaartbestanden en de spelmodus. Verwezen door het spel bij het laden van kaarten.

Hoe een bestand openen DESC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DESC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DESC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DESC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DESC openen

Andere problemen met een bestand DESC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DESC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DESC:

  • het gekozen bestand DESC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DESC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DESC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand