Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DESKLINK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DESKLINK. Als je het bestand wilt openen DESKLINK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DESKLINK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Desktop Shortcut N/A

Wat is een bestand DESKLINK?

Bestand waarmee Windows-gebruikers snelkoppelingen op het bureaublad kunnen maken wanneer u met een rechtermuisknop op een bestand of map klikt en de SendTo & rarr selecteert. Bureaublad (maak snelkoppeling) optie. Bevat geen gegevens, maar bestaat als een leeg bestand dat Windows in kennis stelt om de menu optie weer te geven.

Wanneer u de optie SendTo selecteert, zoekt Windows een specifieke gebruikersmap op het systeem om de lijst met menu-items weer te geven. Bijvoorbeeld in Windows 7, een DESKLINK bestand genaamd Desktop (maak snelkoppeling) .DeskLink is opgeslagen voor elke gebruiker in de [gebruiker] AppDataRoamingMicrosoftWindowsSendTo directory. Dit geeft Windows aan om een ​​menu-optie voor SendTo & rarr weer te geven. Desktop (maak snelkoppeling) voor die specifieke gebruiker.

Andere voorbeelden van SendTo menuoptie bestanden bevatten .ZFSENDTOTARGET voor het maken van gecomprimeerde .ZIP mappen en .MAPIMAIL voor het versturen van een bestand of een map via e-mail.

Windows laat de extensie ".Desklink" niet zien. DESKLINK-bestanden worden ondersteund door Windows 95 en later.

Hoe een bestand openen DESKLINK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DESKLINK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DESKLINK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DESKLINK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DESKLINK openen

Andere problemen met een bestand DESKLINK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DESKLINK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DESKLINK:

  • het gekozen bestand DESKLINK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DESKLINK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DESKLINK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand