Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DESKTHEMEPACK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DESKTHEMEPACK. Als je het bestand wilt openen DESKTHEMEPACK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DESKTHEMEPACK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 8 Theme Pack Format Microsoft

Wat is een bestand DESKTHEMEPACK?

Een DESKTHEMEPACK bestand is een desktop thema bestand geïntroduceerd met het Windows 8 besturingssysteem. Het is opgeslagen in het .CAB-formaat en bevat achtergrondafbeeldingen (.JPG-bestanden) en een .THEME-bestand, dat kleuren, geluiden en andere instellingen bevat die gebruikt worden om het Windows-bureaublad aan te passen. DESKTHEMEPACK-bestanden kunnen worden gedownload en gedeeld met andere Windows-gebruikers.

U kunt een DESKTHEMEPACK-bestand installeren in Windows 8 door er dubbel te klikken op. U kunt ook een aangepast thema maken door rechts te klikken op een van de 'Mijn thema's' in het configuratiepaneel Windows Personalization en selecteer 'Thema bewaren voor delen'.

DESKTHEMEPACK-bestanden zijn specifiek voor Windows 8 en zijn niet compatibel met Windows 7, die gebruik maakt van. THEMEPACK-bestanden voor desktopthema's. U kunt echter de afbeeldingen in een DESKTHEMEPACK-bestand gebruiken als uw desktopachtergrond in Windows 7 door deze stappen te volgen:

Wijzig de bestandsuitbreiding ".Deskthemepack" naar ".Cab." Dubbelklik op het bestand ".Cab" om de inhoud te bekijken. Kopieer de ". JPG" bestanden van de map naar een andere locatie op uw computer. Open het venster Personalisatie door met de rechtermuisknop op het bureaublad van Windows te klikken en selecteer 'Personaliseren' in het vervolgkeuzemenu. Kies in het venster Personalisatie de link 'Bureaublad Achtergrond'. Klik onder "Select your desktop background" op de knop Bladeren ... en selecteer de map waar u de ". JPG" -bestanden hebt opgeslagen. Klik op de knop Wijzigingen opslaan en de afbeeldingen worden op uw bureaublad toegepast.

Met de release van Windows 8, Microsoft bijgewerkt de online Personalization Gallery om DESKTHEMEPACK-bestanden te verstrekken in aanvulling op THEMEPACK-bestanden. U kunt deze galerij bekijken door op "Meer thema's online" te klikken in het venster Personalisatie in zowel Windows 7 als Windows 8.

Hoe een bestand openen DESKTHEMEPACK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DESKTHEMEPACK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DESKTHEMEPACK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DESKTHEMEPACK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DESKTHEMEPACK openen

Andere problemen met een bestand DESKTHEMEPACK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DESKTHEMEPACK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DESKTHEMEPACK:

  • het gekozen bestand DESKTHEMEPACK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DESKTHEMEPACK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DESKTHEMEPACK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DESKTHEMEPACK
DESKTHEMEPACK naar THEMEPACK