Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DESKTOP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DESKTOP. Als je het bestand wilt openen DESKTOP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DESKTOP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DesktopX Windows Desktop Theme Format N/A

Wat is een bestand DESKTOP?

Gegevensbestand dat informatie geeft over een item in het menu van een programma. Specificeert details zoals de naam, het pictogrambestand, het commando om te draaien, enz. Wordt gebruikt in Unix-gebaseerde besturingssystemen, zoals CentOS, Ubuntu en Red Hat Enterprise Linux.

Een voorbeeld programma dat gebruik maakt van DESKTOP bestanden is de GIMP cross-platform beeld editor.

Hoe een bestand openen DESKTOP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DESKTOP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DESKTOP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DESKTOP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DESKTOP openen

Andere problemen met een bestand DESKTOP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DESKTOP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DESKTOP:

  • het gekozen bestand DESKTOP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DESKTOP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DESKTOP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand