Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DET. Als je het bestand wilt openen DET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ACT! Format Sage

Wat is een bestand DET?

Eigen e-mailberichten formaat gebruikt door ACT !, een contact management programma. Bevat een e-mailbericht zonder bijlagen.

Als een ACT! E-mail bevat een of meer bijlagen, elk bijgevoegd bestand wordt opgeslagen als een afzonderlijk DET-bestand. Het e-mailbericht bevat aanwijzingen voor elk bijbehorend DET-bestand, dat kan worden geopend door het oorspronkelijke bericht te openen. Bijvoorbeeld, als een email drie bijlagen bevat, wordt het opgeslagen als vier DET-bestanden - één voor het bericht en drie voor de bijlagen.

Het DET formaat werd gebruikt in ACT 5.0 tot 6.0.2. ACT 6.0.3 en later slaat e-mailberichten op in het .IMA-formaat. Sage ACT! Werd de Swiftpage Act! In 2013.

Hoe een bestand openen DET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DET openen

Andere problemen met een bestand DET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DET:

  • het gekozen bestand DET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand