Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DEV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DEV. Als je het bestand wilt openen DEV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DEV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Device Driver Format N/A

Wat is een bestand DEV?

Apparaatinformatiebestand waarmee communicatie tussen bepaalde hardwareapparaten en Windows-besturingssysteem mogelijk is. Vaak geïnstalleerd met behulp van de software-cd die bij de hardware is opgenomen. Kan ook vooraf geïnstalleerd worden als onderdeel van het Windows-besturingssysteem.

Na eenmaal geïnstalleerd worden de DEV-bestanden opgeslagen in de map Windows System en mogen ze niet geopend of gewijzigd worden.

Hoe een bestand openen DEV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DEV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DEV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DEV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DEV openen

Andere problemen met een bestand DEV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DEV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DEV:

  • het gekozen bestand DEV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DEV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DEV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand