Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DEX. Als je het bestand wilt openen DEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Android Compiled Executable Format Google

Wat is een bestand DEX?

Een DEX-bestand is een uitvoerbaar bestand opgeslagen in een formaat dat een gecompileerde code bevat die geschreven is voor Android, Google's Linux-platform. Het wordt technisch aangeduid als een "Dalvik Executable," en kan geïnterpreteerd worden door de Dalvik virtuele machine.

DEX-bestanden kunnen handmatig worden gemaakt of automatisch gecompileerde Java-programma's vertalen. Meerdere DEX-bestanden worden verzonden naar een enkel .APK-pakket, dat dient als het laatste Android-applicatiebestand.

Hoe een bestand openen DEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DEX openen

Andere problemen met een bestand DEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DEX:

  • het gekozen bestand DEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DEX
DEX naar ACCDB