Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DF1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DF1. Als je het bestand wilt openen DF1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DF1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Omnis7 And Omnis Studio Database File Format Raining Data

Wat is een bestand DF1?

Eigen gegevensformaat dat wordt gebruikt door Omnis ontwikkelingssoftware, die wordt gebruikt om multi-tier- en webtoepassingen te maken. Bewaart gegevens in een database-formaat en kan worden verwezen door Omnis-programma's.

DF1-bestanden die door Omnis Studio worden gebruikt, zijn anders geformatteerd dan Omnis 7-bestanden. Daarom kunnen oude DF1-bestanden niet worden gebruikt met Omnis Studio. Nieuwe versies van DF1-bestanden worden echter bij Omnis Studio opgenomen. Bijvoorbeeld, het icoon data bestand "Userpic.Df1" gebruikt door Omnis 7 wordt vervangen door "Omnispic.Df1" in Omnis Studio. Andere DF1-bestanden kunnen worden omgezet of opgewaardeerd binnen het programma.

Omnis datafiles kunnen ook eindigen in ".Df2", ".Df3", enz.

Hoe een bestand openen DF1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DF1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DF1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DF1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DF1 openen

Andere problemen met een bestand DF1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DF1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DF1:

  • het gekozen bestand DF1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DF1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DF1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand