Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DFG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DFG. Als je het bestand wilt openen DFG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DFG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Data Flask Grid Format Interscape

Wat is een bestand DFG?

Spreadsheet bestand gemaakt door Data Flask, een spreadsheet programma dat is ontworpen voor data authoring en migratie. Kan ruwe celgegevens bevatten, evenals verbindingsinformatie voor externe gegevensbronnen. Ook opslagtypes, primaire sleutelidentificatoren en andere gegevensschema informatie.

De Data Flask software is voor het laatst bijgewerkt in 2007.

Hoe een bestand openen DFG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DFG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DFG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DFG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DFG openen

Andere problemen met een bestand DFG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DFG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DFG:

  • het gekozen bestand DFG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DFG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DFG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand