Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DFK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DFK. Als je het bestand wilt openen DFK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DFK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dark Flow Project Format Invisionsoft

Wat is een bestand DFK?

Game development project gemaakt met Dark Flow, een applicatie die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van multi-platform video games. Bevat broncode, projectinstellingen en verwijzingen naar bronnen die door het project worden gebruikt, waaronder sprites, geluiden, achtergronden, paden en andere objecten.

Een enkel Dark Flow-project kan worden gebouwd voor meerdere platforms, waaronder Microsoft Windows, het web (als plug-less webspellen) en voor consolesystemen zoals de Nintendo Wii, Sony PSP en Microsoft Xbox.

Dark Flow volgt DS Game Maker als Invisionsoft's volgende generatie game development software. DS Game Maker wordt gebruikt voor het ontwikkelen van Nintendo DS games.

Dark Flow is niet meer ontwikkeld.

Hoe een bestand openen DFK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DFK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DFK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DFK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DFK openen

Andere problemen met een bestand DFK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DFK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DFK:

  • het gekozen bestand DFK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DFK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DFK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand