Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DFM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DFM. Als je het bestand wilt openen DFM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DFM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi Win32 Form Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DFM?

Bevat de eigenschappen van objecten in een Borland Delphi-vorm. Kan worden opgeslagen in binaire of tekstformaat (gekozen in de Milieu-opties). Informatie uit DFM-bestanden is geladen in het eindbestand (.EXE) bestand.

Hoe een bestand openen DFM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DFM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DFM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DFM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DFM openen

Andere problemen met een bestand DFM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DFM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DFM:

  • het gekozen bestand DFM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DFM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DFM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand