• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DFONT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DFONT. Als je het bestand wilt openen DFONT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DFONT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mac OS X Data Fork Suitcase Format N/A

Wat is een bestand DFONT?

Standaard lettertypeformaat gebruikt door Mac OS X. Lettertypeninhoud worden opgeslagen in het datafork-gedeelte van het bestand in plaats van de resourcefork (die door lettertypen in Mac OS Classic gebruikt werd).

Actieve systeemletters (die door alle gebruikers kunnen worden geopend) moeten in de / Bibliotheek / Fonts / map worden opgeslagen. Actieve gebruikersfonts (die alleen door de huidige gebruiker kunnen worden geopend) moeten worden opgeslagen in / Gebruikers / ~ gebruikersnaam / Bibliotheek / Lettertypes / map.

DFONT-bestanden kunnen worden geopend door Font Book, of door andere Mac OS X-programma's die toegang krijgen tot systeemletters.

Hoe een bestand openen DFONT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DFONT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DFONT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DFONT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DFONT openen

Andere problemen met een bestand DFONT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DFONT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DFONT:

  • het gekozen bestand DFONT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DFONT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DFONT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand