Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DFP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DFP. Als je het bestand wilt openen DFP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DFP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Eyeon Fusion Plugin Format eyeon

Wat is een bestand DFP?

Plugin voor Blackmagic Design's Fusion, een digitale 3D grafische compositie applicatie. Voegt extra functies en functionaliteit toe aan het programma Voorbeelden zijn bijkomende beeldeffecten, animatie-effecten, composietfuncties en bestandseffectmogelijkheden.

Blackmagic Design Fusion was vroeger bekend als Eyeon Fusion.

Hoe een bestand openen DFP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DFP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DFP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DFP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DFP openen

Andere problemen met een bestand DFP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DFP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DFP:

  • het gekozen bestand DFP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DFP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DFP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand