Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DFU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DFU. Als je het bestand wilt openen DFU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DFU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IOS Firmware Update Format Apple

Wat is een bestand DFU?

Firmware-bestand dat door iPhone en iPod-apparaten wordt gebruikt. Beveilig systeemgegevens op laag niveau, dat gebruikt wordt om het apparaat te laten draaien. Bevat in een .IPSW update bestand en is onder andere bestanden in het IPSW archief. Kan staan ​​voor het bestand "Device Firmware Update".

Hoe een bestand openen DFU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DFU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DFU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DFU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DFU openen

Andere problemen met een bestand DFU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DFU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DFU:

  • het gekozen bestand DFU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DFU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DFU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand