Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DFX. Als je het bestand wilt openen DFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Drafix CAD Format Autodesk

Wat is een bestand DFX?

3D CAD document gemaakt met Drafix QuickCAD of Drafix Professional CAD. Bevat 3D objecten en symbolen die worden gebruikt voor het maken van huis lay-outs en andere ontwerpen.

Drafix is ​​een ouder CAD programma dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Softdesk. Het is gekocht door Autodesk en is sindsdien gestaakt en vervangen door AutoCAD. Drafix Software ontwikkelt nu landschapsprogramma's.

DFX-bestanden kunnen worden omgezet naar het standaard. DXF-formaat met AutoCAD.

Hoe een bestand openen DFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DFX openen

Andere problemen met een bestand DFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DFX:

  • het gekozen bestand DFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand