Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DGB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DGB. Als je het bestand wilt openen DGB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DGB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FlashCAD Drawing Database Format Digitarch

Wat is een bestand DGB?

Database van tekeningen gemaakt met FlashCAD, een 2D en 3D CAD programma. Opgeslagen in een proprietary formaat dat designdata opslaat die is gemaakt met FlashCAD en andere Digitarch-software. Kan op Windows worden bekeken met behulp van het gratis DGB Vista3D programma.

Hoe een bestand openen DGB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DGB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DGB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DGB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DGB openen

Andere problemen met een bestand DGB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DGB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DGB:

  • het gekozen bestand DGB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DGB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DGB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand