Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DGC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DGC. Als je het bestand wilt openen DGC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DGC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TurboTax Tax Form Format Shin-ichi Tsuruta

Wat is een bestand DGC?

Archief gemaakt door DGCA (DigitalGCodecArchiver), een bestandscompressieprogramma gemaakt door de Japanse ontwikkelaar Shin-ichi Tsuruta. Sla een of meerdere bestanden op in een gecomprimeerd formaat en kan comprimeren in betere verhoudingen dan het .ZIP formaat.

DGC-bestanden worden soms gebruikt voor het verspreiden van inhoud voor 2D vechtspellen die zijn ontwikkeld met de MUGEN game engine.

Hoe een bestand openen DGC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DGC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DGC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DGC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DGC openen

Andere problemen met een bestand DGC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DGC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DGC:

  • het gekozen bestand DGC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DGC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DGC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand