Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DGK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DGK. Als je het bestand wilt openen DGK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DGK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delcam PowerMILL Format Delcam

Wat is een bestand DGK?

Driedimensionale model gemaakt door Delcam CAD programma's, waaronder PowerSHAPE, PowerMILL, CopyCAD, PowerInspect en ArtCAM. Bevat de modelgeometrie, die bestaat uit draadframes, oppervlakken en vaste stoffen. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van 3D-ontwerpen.

Met Delcam Exchange kunnen DGK-bestanden worden omgezet in andere industriële CAD-bestandsindelingen, zoals .IGS, .STEP en .STL.

Hoe een bestand openen DGK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DGK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DGK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DGK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DGK openen

Andere problemen met een bestand DGK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DGK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DGK:

  • het gekozen bestand DGK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DGK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DGK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand