Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DGML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DGML. Als je het bestand wilt openen DGML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DGML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Directed Graph Markup Language Format Microsoft

Wat is een bestand DGML?

Ontwikkelaar bestand gemaakt door Visual Studio, een software ontwikkeling applicatie. Bewaart een gerichte grafiek, ook wel een afhankelijkheidsgrafiek genoemd, die een visuele indeling toont van hoe de broncode componenten afhankelijk zijn van elkaar.

DGML-bestanden kunnen softwarearchitecten en ontwikkelaars high-level weergaven van de relaties in hun codebase weergeven. Bijvoorbeeld, als een ontwikkelaar klasse A maakt die afhankelijk is van klasse B, dan zal de hiërarchische grafiek deze afhankelijkheid weerspiegelen.

DGML-bestanden gebruiken XML-opmaak.

Hoe een bestand openen DGML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DGML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DGML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DGML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DGML openen

Andere problemen met een bestand DGML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DGML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DGML:

  • het gekozen bestand DGML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DGML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DGML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand