Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DGN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DGN. Als je het bestand wilt openen DGN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DGN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MicroStation Design Format Bentley Systems

Wat is een bestand DGN?

2D / 3D tekening formaat gebruikt door MicroStation bouw ontwerp software. Op basis van het Intergraph Standard File Format (ISFF) of de nieuwere V8 DGN standaard. Kan worden omgezet naar het meer universele .DWG formaat door AutoCAD LDT.

DGN-bestanden kunnen worden geopend door Bentley Systems MicroStation of het gratis Bentley View-programma. Het DGN-formaat wordt ook ondersteund door een aantal andere programma's van derden.

De uitbreiding van DGN is kort voor 'ontwerp'.

Hoe een bestand openen DGN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DGN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DGN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DGN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DGN openen

Andere problemen met een bestand DGN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DGN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DGN:

  • het gekozen bestand DGN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DGN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DGN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand