Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DGSL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DGSL. Als je het bestand wilt openen DGSL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DGSL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Visual Shader Graph Format Microsoft

Wat is een bestand DGSL?

Bestand gemaakt door het Shader Designer-onderdeel van de Visual Studio IDE. Bevat een gerichte grafiek die 3D oppervlakken en bewerkingen op de oppervlakken definieert (eG, schaduw, verlichting, enz.). Vaak gebruikt door programmeurs die shaders visueel willen ontwikkelen zonder handmatig broncode te schrijven.

DGSL staat voor Directed Graph Shader Language.

Hoe een bestand openen DGSL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DGSL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DGSL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DGSL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DGSL openen

Andere problemen met een bestand DGSL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DGSL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DGSL:

  • het gekozen bestand DGSL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DGSL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DGSL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand