Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DGT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DGT. Als je het bestand wilt openen DGT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DGT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Gallery Format N/A

Wat is een bestand DGT?

Bestand gemaakt door sommige borduurwerkontwerp programma's. Sla een miniatuurafbeelding op voor een bijbehorend .DST borduurwerkontwerpbestand. Hiermee kunt u het DST-ontwerp bekijken zonder compatibele DST-software.

DGT-bestanden zijn bitmaps en kunnen daarom worden geopend met elke beeldweergave.

Hoe een bestand openen DGT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DGT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DGT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DGT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DGT openen

Andere problemen met een bestand DGT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DGT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DGT:

  • het gekozen bestand DGT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DGT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DGT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand