Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DHS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DHS. Als je het bestand wilt openen DHS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DHS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HyperSnap Drawing Hyperionics

Wat is een bestand DHS?

Afbeelding gemaakt door HyperSnap schermopname en annotatiesoftware. Beveiligt een beeldschermafbeelding, evenals getekende vormen, zoals callouts en pijlen. Hiermee kunt u de afbeelding en de vormen opslaan en opnieuw bewerken voordat u de uiteindelijke afbeelding rasteren.

DHS-bestanden kunnen opgeslagen worden in verschillende uitvoerformaten, waaronder .JPG, .PNG, .BMP, .GIF .EMF, .TIF en .PDF.

Hoe een bestand openen DHS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DHS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DHS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DHS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DHS openen

Andere problemen met een bestand DHS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DHS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DHS:

  • het gekozen bestand DHS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DHS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DHS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand