Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DHT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DHT. Als je het bestand wilt openen DHT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DHT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GAUSS Data Set Header Format Aptech

Wat is een bestand DHT?

Gegevensbestand geschreven in GAUSS, een statistisch pakket dat wordt gebruikt voor het verwerken van matrices. Sla koptekstinformatie op voor een dataset opgeslagen in een bijbehorend ".Dat" bestand. Definieert veldnamen en andere metagegevens over het bestand ".Dat".

Hoe een bestand openen DHT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DHT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DHT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DHT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DHT openen

Andere problemen met een bestand DHT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DHT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DHT:

  • het gekozen bestand DHT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DHT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DHT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand