Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DHTML. Als je het bestand wilt openen DHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dynamic HTML Format N/A

Wat is een bestand DHTML?

Tekstbestand met DHTML (Dynamic HTML) code. Wordt gebruikt voor het ontwikkelen van interactieve webpagina's die kunnen veranderen zonder opnieuw te laden of een andere link te openen. Kan worden gebruikt om drop-down menu's, drijvende lagen, rolloverknoppen en andere dynamische inhoud te maken.

DHTML-code is vaak opgenomen in een regulier .HTML-bestand.

Hoe een bestand openen DHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DHTML openen

Andere problemen met een bestand DHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DHTML:

  • het gekozen bestand DHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand